Vergunningen

Beste leden,

In 2021 zijn er geen clustervergunningen meer verkrijgbaar omdat er in verhouding te weinig gebruik van werd gemaakt.
Men kan nu kiezen uit:
1/ een weekvergunning voor 8€ die verkrijgbaar is bij Hengelsporthuis Jurgers of bij het VVV.
2/ een 2e visvergunning aan te schaffen bij een van onze aangesloten hengelsportverenigingen met de BHK vergunning voor een jaar voor leden van die verenigingen.

Als men hier geen gebruik van wil maken is er in 2021 nog de mogelijkheid als men een Vispas heeft, en kan aantonen bij aankoop, een BHK jaarvergunning te nemen voor €25 waarbij men toegang heeft tot alle BHK wateren.

Voor de jeugd is er nu een aanpassing dat jeugdleden van onze aangesloten BHK hengelsportverenigingen gratis een jeugd BHK vergunning kunnen krijgen als ze op 1 januari 2021 jonger dan 17 jaar zijn.

Wil je eens vissen op onze wateren en vis je maar met 1 hengel met dobber en met bepaalde aassoorten (made, brood of maïs) dan kun je bij onze aangesloten hengelsportverenigingen, het VVV of bij Hengelsporthuis Jurgers een gratis jeugdvergunning ophalen.
Voor alle andere hengelsport activiteiten dient men dus in het bezit te zijn van een jeugd BHK vergunning van een van onze leden of de volwaardige BHK vergunning.

Om dit wat duidelijker te maken is er een schema wat je kunt bekijken zodat je weet waar en welke vergunning je moet aanschaffen.